Wij willen winnaars!

Wij zijn Uptime HR, een nieuw selectiekantoor in Turnhout. Gespecialiseerd in logistiek, industrie, office en engineering.

Als jij er even hard voor wilt gaan als wij, dan ga jij je hier als onze nieuwe collega helemaal thuis voelen. En mag je er zeker van zijn dat je wordt beloond voor je inzet!

Onze vacatures

Ervaren recruiter
  • Stad 2300 | Turnhout
  • Loon naargelang ervaring
Heb jij ervaring in recruitment? Ben je gedreven en krijg je energie van sales? Lees zeker verder!
Senior recruitment consultant industry
  • Stad 2300 | Turnhout
  • Loon naargelang ervaring
Heb je ervaring in recruitment en ben je gebeten door de wereld van industrie & productie? Als senior recruiter beheer jij de desk industry en kun je doorgroeien tot teamlead!

Hou me op de hoogte

Nu geen interessante vacature gezien?
Wij houden je op de hoogte als we een nieuwe job posten!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij Uptime HR, dat is…

Er 100% voor gaan

Als je als recruiter werkt, dan weet je dit al. Maar voor wie van job wil switchen: recruitment, dat is je helemaal smijten. En binnen onze sector, zijn wij dan nog eens de mannen en vrouwen die serieus gas geven.

Goed verdienen

Wie delivert, wordt hier bij Uptime beloond. Dankzij onze bonussen zelfs heel erg goed beloond. Als je bij ons boven de lat gaat, verdien je meer dan bovengemiddeld binnen onze sector.

De beste versie van jezelf zijn

We geven je alles in handen om het beste in jezelf naar boven te halen. Coaching en opleidingen. Eerlijke feedback. Gedreven collega’s. Een mooi nieuwbouw kantoor – mét restaurant with a view.

Samen successen vieren

Je komt in een jong team terecht met een ongelooflijke drive en can do-mentaliteit. Je werkt hier samen met gelijkgestemde professionals: collega’s die elkaar hun successen gunnen en die die successen samen vieren.

Kiezen wat jou boeit

Elke collega focust zich op één sector: logistiek, industrie, office of engineering. Voor onze klanten de beste garantie op succes. Voor jou de kans om je te focussen op de jobs en kandidaten die jou liggen.

Great colleagues lift you up